Welkom

Advando Project Control is een dynamisch bedrijf welke zich volledig richt op de manier waarop u ‘In Control’ bent en kunt blijven op uw dagelijks onderhoud, projecten en Turnarounds. Wij begrijpen als geen ander het belang van het ‘In Control’ zijn, zodanig dat u in staat bent pro-actief te kunnen blijven acteren teneinde uw doelstellingen te realiseren.

Onze missie is de realisatie van uw doelstellingen, waarbij wij u maximaal kunnen bij staan met deskundig advies en het bieden van de nodige ondersteuning bij het beheersen en controleren van uw dagelijks onderhoud en uw projecten en Turnarounds. Onze specialiteit ligt hierbij voornamelijk op de factoren Tijd en Geld (Planning, Scheduling en Cost Control).

Door goed te luisteren naar uw echte wensen en behoeften zijn wij maximaal in staat om hieraan de juiste invulling te geven. Het zij door middel van het geven van vakkundig advies en het ondersteunen bij de uitvoering hiervan of door uw organistie ondersteuning te bieden door middel van het inzetten van de, voor uw situatie, meest geschikte professional.