Gerealiseerde projecten Lees meer

Implementatie Primavera & Turnaround Scheduling bij Yara Sluiskil

Turnaround Management

Yara Sluiskil is sinds 1929 gelegen aan het kanaal van Gent naar Terneuzen, een belangrijke doorgang aan diep vaarwater. Op de site in Sluiskil staan de grootste ammoniak- en nitraatmeststoffenfabrieken van Yara en in Europa met drie ammoniakfabrieken, vier CO2-fabrieken, twee salpeterzuurfabrieken, twee ureumfabrieken (één prill- en één granulatiefabriek) en twee nitraatgranulatiefabrieken. 

Yara zet energie, natuurlijke mineralen en stikstof om in een groot scala aan gewasvoedingsproducten en industriële toepassingen. Het bedrijf is wereldleider in ammoniak, nitraten en speciale meststoffen. (bron:https://www.yara.nl/)

 

Advando is in 2017 door Yara Sluiskil gevraagd om te adviseren in Turnaround scheduling processen. Voor de Sluiskil site is Primavera geïmplementeerd als Turnaround scheduling software. Bij deze implementatie hoort een op maat gemaakte Primavera training, in voorbereiding op de aanstaande Turnaround. 
Aanvullend heeft Advando ook het Turnaround schedule voor haar rekening genomen. 

Vergelijkbare projecten

Implementatie Primavera & Projectmatige aanpak Turnaround Scheduling

Advies en ondersteuning bij optimaliseren TA Planning & Scheduling processen

Op basis van eerdere samenwerking, kiest Shell Moerdijk voor Advando voor het vervullen van Lead Scheduling rol voor Major Turnarounds

Advando vult Lead Scheduling rol in voor eerste Site Turnaround bij Neste.                                     

Inventarisatie bestaande Turnaround Scheduling methodiek

Het implementeren van een geintegreerd scheduling process voor de diverse platforms in de Noordzee