Follow us

Nieuws & verhalen.

Onze verhalen 

Hieronder vind je een greep uit onze nieuwsberichten, ervaringen van collega's en zo nu en dan een whitepaper of andere publicatie van een van onze mensen of opdrachtgevers.


Advando breidt uit naar Noord-Amerika

"Wereldwijd werken aan toekomstbestendige industrie."

Lees verder

 

TACS-nieuws: TACS gaat internationaal!

Advando's TACS, TurnAround Control System, is al meer dan 2 jaar een betrouwbare oplossing om Zero Delay te realiseren in turnarounds. Ingezet bij Nederlandse en Belgische global asset owners. En nu breidt TACS uit naar Duitsland! 

Lees verder   
 

De weg naar zero delay: Arjen Elderson over
de belofte van Advando

Het 10-jarig bestaan van Advando is natuurlijk een mijlpaal die gevierd mag worden. Tegelijk is het een mooi moment om naar de toekomst te kijken. Arjen Elderson, sinds 2020 CEO bij Advando, bespreekt onze merkbelofte en hoe we waarde bieden aan klanten en turnaroundspecialisten.

Lees verder  

10 jaar Advando, tijd voor een nieuw jasje

We bestaan 10 jaar. Dat vieren we! En tegelijkertijd vonden we het ook een mooi moment om ons eens in een nieuw jasje te steken

Lees verder  

Terug naar de basis: Edwin van Doeselaar over ontwikkelingen in turnaround management

Wat zijn de belangrijke ontwikkelingen in turnaround management anno 2021? Edwin van Doeselaar, oprichter en Chief Technology Officer van Advando, deelt zijn kijk op de zaak. Over vooruitdenken, omgaan met complexiteit, en een kleine ingreep met grote impact.

Lees verder