Over Advando


Onze geschiedenis 

De druk op het realiseren van targets is de afgelopen jaren toegenomen. De complexiteit van wet- en regelgeving ook. De voorspelbaarheid van een turnaround wordt daardoor steeds belangrijker en tegelijkertijd ook moeilijker. Dat blijkt: ruim twee derde van alle turnaroundprojecten loopt enorm uit de hand. Er is dus veel
te winnen. Vooral door middel van kennisborging en hoogwaardige Planning & Scheduling.


Daarom richtte Edwin van Doeselaar in 2011 Advando op. Hij wilde zijn 20+ jaar ervaring met Project Control gebruiken om het anders te doen. Om structurele verbetering aan te brengen in turnaround projecten. Inmiddels werken wij met een toegewijd team voor wereldspelers in Energy en Oil & Gas. Samen boeken we duurzame resultaten, zodat zij zich meer kunnen richten op hun core business. 

“De mate waarin je ‘In Control’ bent, is de basis voor het succes van je project”.

Edwin van Doeselaar • Chief Technology Officer

Onze cultuur

Advando is van en voor practitioners. Mensen die het verschil maken in elke turnaround – en dat steeds slimmer willen doen. Wij houden van ons vak en we brengen het naar het volgende niveau. Dat doen we door onze talenten te blijven ontwikkelen en continu kennis te delen met elkaar, maar vooral ook veel plezier te maken met elkaar. Steeds dichter bij zero delay komen, daar krijgen wij energie van.


Ons Team 


Edwin van Doeselaar

Chief Technology Officer

“Vooruitdenken, samen met onze klanten. Zodat we morgen nog slimmer werken dan vandaag. Daar krijg ik energie van.”


Ted Lister

Managing Partner Advando North America Inc.

“ Met veel passie en plezier werk ik al jaren als international practitioner binnen het vakgebied. Van innovatief leider tot aan keynote speaker, trainer en auteur van diverse publicaties."   


Herman van Tellingen

Senior Consultant 
Het gaat niet alleen over de route die je uitstippelt, maar ook om het spoor wat je achterlaat.  Bij Advando heb ik de mogelijkheid om met mijn 45 jaar ervaring bij te dragen aan succes en zero-delay op projecten.  Daarnaast kan ik mijn kennis  en ervaringen overdragen aan volgende generaties."

 
Arjen Elderson

Chief Executive Officer

“Ik creëer graag een werkklimaat waarin iedereen kan blijven groeien. Steeds beter worden in je vak en steeds dichter bij zero delay komen: mooi toch?” 


Justin Lutaert

Chief Financial Officer

“Wij willen bij Advando zelf natuurlijk ook zero delay. Ik zorg ervoor dat onze backoffice goed ingericht is zodat alles intern soepel loopt.”
Hadiss Yousefi

Solutions Consultant

 
Erwin Traas

Solutions Consultant

“Ik ben thuis in het plannen van turnarounds en heb een grote liefde voor ICT. Bij het ontwikkelen van TACS komen die twee mooi bij elkaar.”Ceremco Barbé

Solutions Consultant

 


Sharon Diepa

Chief Marketing Officer