TACS

De software voor Zero Delay.

Tijd en kosten besparen begint bij TACS (TurnAround Control System), ontwikkeld door de Planning & Scheduling-specialisten van Advando.

Tweederde van turnarounds hebben aanzienlijke vertraging, terwijl iedereen zo snel mogelijk aan de slag wil met de dagelijkse werkzaamheden. Tijd en kosten besparen begint met TACS (TurnAround Control System)
 

Het effectief beheren en monitoren van turnarounds kan nu met TACS (TurnAround Control System), ontwikkeld door Advando. Met overzichtelijke dashboards geeft TACS het hele team meer grip op het project.
Is een taak voltooid? Dan kan de verantwoordelijke medewerker dit zelf aangeven op het touchscreen. Iedere geregistreerde gebruiker kan de status bijwerken, de dagplanning inzien en zelfs een compleet werkpakket met werkanalyse, foto's en tekeningen opvragen.


TACS 2.0

TACS 2.0 geeft meer controle voor iedereen die aan de turnaround werkt. Je hebt continue inzicht in de actuele status, de kritieke paden van het project en de planning. Ook wanneer de situatie verandert. Je kunt op elk moment van de dag proactief bijsturen. Zo kan iedereen de juiste voorbereidingen treffen en worden planningen gehaald.

 

Duidelijke dashboards voor meer grip op het project

TACS biedt meer controle voor iedereen die aan de turnaround werkt. En altijd inzicht in de actuele status van kritieke paden en lookahead-activiteiten. Ook als de situatie wijzigt. Op ieder moment van de dag kun je proactief bijsturen. Zo kan iedereen de juiste voorbereidingen treffen en op tijd aan de slag.

Voor meer betrokkenheid en eigenaarschap op de vloer

Iedere geregistreerde gebruiker kan op het touchscreen 

 ✓ De status van de scope inzien

 ✓ Een compleet werkpakket opvragen met werkontleding, foto’s en tekeningen e.d.

 ✓ De actuele status bijwerken en de dagplanning samenstellen

Ontworpen om tempo te maken

TACS is fit-for-purpose. Ontwikkeld op basis van de behoefte van turnaround practitioners. Ze kunnen er intuïtief mee aan de slag. De user adoption rates liggen daarom ver boven het gemiddelde. TACS stelt het hele team in staat om het overzicht te bewaren, vertraging te voorkomen en meer tempo te maken. Met z’n allen op weg naar zero delay.

Download de TACS brochure

Met een korte uitleg over dit project en een doorverwijzing naar de projecten pagina.

DOWNLOAD DE BROCHURE


“De mate waarin je ‘In Control’ bent, is de basis voor het succes van je project”.

Edwin van Doeselaar Directeur, Project Controls Specialist 

Nieuwsgierig wat TACS voor uw bedrijf kan betekenen? Vraag een demo aan.